Навіть Білий дім відреагував на "дипломатію ґвалтівника" Путіна

Як відомо, Путін пояснив позицію Росії фразою з пісні "Спит красавица в гробу, я подкрался и е*у", чи не найвідомошого хіта гурту "Красная плєсєнь" з окупованого Криму.

Час от часу нє лєгчє – це, виявляється, такий російський фольклор, звичайнісіньке мислення ґвалтівника
Час от часу нє лєгчє – це, виявляється, такий російський фольклор, звичайнісіньке мислення ґвалтівника

У Білому домі заявили, що будь-які жарти про зґвалтування викликають обурення. Так речниця адміністрації президента США Джен Псакі прокоментувала на брифінгу 9 лютого слова президента Росії Володимира Путіна.

«Будь-який жарт про зґвалтування, безумовно, викликав би обурення всіх у цьому уряді, чи то з вуст американського чиновника, чи іноземного чиновника», – сказала Псакі.

Путін також здобув іще один бонус: тепер не тільки соцмережі, а Євросоюз порівнюють його з Гітлером

«Я також зазначу, що ми ніколи не зупинялися у своїй занепокоєності щодо відсутності правдивості деяких заяв, які лунають з уст президента Путіна та членів російського керівництва, а також войовничої риторики, яка лунає з уст президента Путіна і представників російського керівництва. Отже, ми ніколи не відмовлялися від занепокоєння. І, звичайно, цей жарт був би не тим, що ми … (толеруємо – ред.)», – додала вона.

Псакі не відповіла на запитання, чи контактував із цього приводу Білий дім із Кремлем. «Не маю більше чого вам сказати у плані дипломатичних дискусій», – сказала речниця.

Радіо Свобода

путін збоченець

Знак гривні
Знак гривні