Щоб зняти стрес від пандемії, в Нідерландах трощать авто. Легально, за гроші (ВІДЕО)

Сервіс забезпечує автомобілями у хорошому стані й арсеналом інструментів, таких як кувалди, бейсбольні бити, хокейні ключки.

Щоб розтрощити автомобіль, слід зібрати групу в щонайменше шестеро осіб. Це коштуватиме приблизно 274 євро за одну машину. Сеанс трощі триває приблизно 90 хвилин.

Під час карантину жителі Нідерландів та інших країн знімають стрес, трощачи автомобілі на спеціальному майданчику під Амстердамом, повідомляє Хмарочос із посиланням на Reuters.

Проєкт CarSmash запустили у 2017 році, й зараз він набуває особливої популярності. Через карантин бари й ресторани в Нідерландах зачинені з середини грудня 2021 року. Брати-двійнята Стевен і Брієн Крейгер — саме власники бару, й зараз у них немає роботи. Тож, озброєні ломом і кувалдою, вони малюють на Peugeot 106 спреєм слова «На…й ковід».

Директор CarSmash Мерлейн Босгейзен зазначає, що більшість клієнтів починають саме з малювання спреєм.

CarSmash забезпечує автомобілями у хорошому стані; арсеналом інструментів, таких як кувалди, бейсбольні бити, ключки для гольфу, хокейні ключки; захисною уніформою, рукавичками й окулярами; допомогою інструктора.

За додаткову плату можна замовити трансфер з Амстердама до Вейфгейзена (село, в якому розташовано майданчик), їжу й напої, а також дівчат у бікіні для парубочого вечора.

автомобілі курйоз нідерланди пандемія

Знак гривні
Знак гривні