Від ОП вимагають нагородити офіцерів, які готували зірвану операцію із затримання вагнерівців

Про це йдеться в електронній петиції, розміщеній на сайті Офісу Президента.

Станом на момент написання новини, петиція набрала близько половини необхідних підписів, але ще залишився понад місяць. Ви можете долучитися.

Текст петиції:

Підготовка спецоперації із затримання російських терористів із так званої ПВК «Вагнер» стала результатом блискучої роботи українських спецслужб, які довели вміння працювати на рівні найдосвідченіших розвідок світу.

Високий професіоналізм українських офіцерів – яскравий приклад відданого служіння батьківщині, приклад, який надихає наших воїнів, які щодня захищають Україну від російських окупантів. Також, це величезний внесок в загальну справу перемоги над агресором, і збільшення авторитету держави на міжнародній арені.

Ми, більш ніж 1000 учасників російсько-української війни, об'єднані в ГО "Республіка. Брати по Зброї" пишаємося професійним подвигом наших побратимів. Ми закликаємо Президента України нагородити всіх причетних до планування і підготовки спецоперації, яка мала привести до затримання злочинців, які вбивали наших воїнів і мирних громадян на Донбасі у складі російсько-окупаційних військ – найвищими державними нагородами, зокрема, колишнього голову ГУР МОУ Василя Бурбу та першого заступника голови СБУ Руслана Баранецького.

Героїзм справжніх захисників України має бути гідно відзначений державою

петиція президент вагнерівці

Знак гривні
Знак гривні