Вакансія в Текстах! Шукаємо людину, яка за допомогою алгоритмів машинного навчання буде досліджувати та викривати російську дезу

Наш(-а) ідеальний(-а) кандидат(-ка) на цю посаду любить вчитися новому, вже має досвід роботи з даними, не боїться відкрити термінал та запустити jupyter notebook або розібратись, як поскрейпити коментарі з телеграм-каналів, і готовий(-а) регулярно поєднувати програмування та підготовку звітів і написання статей. Досвід роботи з алгоритмами машинного навчання буде неабияким плюсом, так само як і попередня робота у сфері протидії дезінформації.

Зі свого боку ми пропонуємо широкий спектр робочих задач (від топік моделінгу маніпулятивних новин за тиждень, до аналізу джинси від українських політиків), дружній та надихаючий колектив, можливість працювати дистанційно (з необхідністю відвідувати офіс у центрі Києва двічі на тиждень) та конкурентну заробітну плату.

Вимоги:

Чекаємо на ваше резюме та мотиваційний лист: texty.org.ua(равлик)gmail.com (у темі листа вказуйте “Хочу викривати російську дезу з Текстами”). Надсилайте до 24 січня 2022 року.

редакційне

Знак гривні
Знак гривні