Український "Шум" – у трійці найпопулярніших пісень за всю історію "Євробачення"

Пісня «Шум» українського гурту Go_A, з якою вони брали участь у «Євробаченні-2021», потрапила у трійку найбільш популярних композицій за всю історію пісенного конкурсу.

Про це повідомляє Eurovision Song Contest Web Radio, – передає Громадське телебачення.

Радіо щороку проводить голосування серед слухачів щодо найпопулярніших пісень в історії «Євробачення».

Перше місце посіла пісня переможниці 2012 року Loreen — Euphoria. Ця композиція очолює рейтинг 250 найкращих композицій уже 10 років.

Друге місце посіли переможці конкурсу 2021 року Maneskin — Zitti E Buoni, а третє — Go_A із «Шумом».

Нагадаємо, Україна, яку на «Євробаченні-2021» представляв гурт Go_A, загалом отримала 364 бали та посіла п'яте місце (97 балів від національного журі та 267 балів від глядачів). Якби результати конкурсу визначалися лише за голосуванням глядачів, то Go_A мав би друге місце.

Крім Euphoria та Zitti E Buoni, лише ще одна пісня-переможниця потрапила у десятку найкращих пісень. Так, на четвертому місці опинилась пісня Arcade у виконанні Дункана Лоуренса з Нідерландів, який переміг на конкурсі у 2019 році.

Пісня Джамали «1944» посіла 14-е місце.

Також до рейтингу, але далеко внизу, потрапили інші представники України на «Євробаченні»: Вєрка Сердючка Dancing Lasha Tumbai (72 місце), Руслана «Дикі танці» (78 місце), Ані Лорак Shady Lady (108 місце) та Світлана Лобода Be My Valentine (242 місце).

Європа краса Євробачення україна шоубіз музика

Знак гривні
Знак гривні