Відкритий мапатон Digital Cherkasy оголосить фіналістів

Лише за два тижні в межах мапатону зроблено понад 160 000 змін на мапі OSM та додано декілька тисяч актуальних фото.

Мапа Черкащини завдяки добровільним редактор(к)ам поповнюється новими будівлями, велодоріжками, паркінгами, тротуарами, пандусами, пішохідними переходами, “лежачими поліцейськими”, зупинками.

На фінальній зустрічі 29 листопада о 18.00 буде підбито підсумки мапатону, ми подивимось на реальні приклади впливу покращених даних на життя черкащан, і буде оголошено переможців.

Стрім зустрічі у Фейсбук буде доступний на сторінці мапатону.

Відкритий мапатон стартував 25 жовтня. За ці кілька тижнів сформувалася активна спільнота мапатонців/ок — редакторів/ок карт, які роблять доступними важливі геопросторові дані, покращують інформацію про туристичну Черкащину та показують доступні пішохідні об’єкти Черкас завдяки картографічним сервісам OpenStreetMap та Mapillary.

Лише за два тижні в межах мапатону зроблено понад 160 000 змін на карті OSM та додано декілька тисяч актуальних фото Mapillary.

Відкритий мапатон: Digital Cherkasy організовують Лабораторія інноваційного розвитку ПРООН в Україні разом із проєктним офісом Digital Cherkasy за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.

інтернет черкащина технології мапа карти конкурс

Знак гривні
Знак гривні