Останні вихідні жовтня будуть теплими і сонячними

Погода на вихідні, 30 і 31 жовтня, потішить українців теплом і сонцем.

В останні дні місяця стовпчик термометра на вулиці підніметься до 13–15 °C. Найтепліше буде в західних областях — до 18 °С. Не очікується і нічних заморозків — у середньому нічна температура сягатиме 5–8 °С.

Поступове потепління після досить холодних днів почнеться із четверга, тільки на північному сході повітря прогріється лише до 10 °С.

Проте вже в п’ятницю повіє приємним теплом, що передвіщає гарні вихідні.

Субота практично всю Україну із самого ранку зустріне лагідними сонячними променями.

Прогноз погоди на вихідні менш оптимістичний тільки для Івано-Франківська й Чернівців — тут і в суботу, і в неділю очікується похмура погода.

Опадів в Україні на вихідні не очікується навіть у хмарних регіонах. Проте, за даними Sinoptik.ua, насувається циклон, і з 2 листопада по всій країні можуть піти дощі.

А тому ці вихідні — чудова можливість ще раз насолодитися сухими сонячними й досить теплими деньками.

Можливо, у нинішньому році це останній вікенд, який можна провести в парку, лісі, за містом у ясну погоду.

Погода на початку тижня

Перший тиждень листопада почнеться переважно із сонячної, але прохолодної погоди. Пощастить Сімферополю, Донецьку, Запоріжжю, Херсону й Миколаєву — тут прогнозують тепло до 15–16 °C. Найхолодніше буде в Івано-Франківську й Чернівцях — у цих регіонах прогнозується лише 4 °C, зате вітер буде слабким. Тиха погода на понеділок очікується і в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, Черкасах, Полтаві, Ужгороді. А от в інших областях передбачається помірний вітер зі швидкістю 6–8 метрів на секунду, температура повітря підніметься до 11–13 °С.

погода природа

Знак гривні
Знак гривні