Під артобстрілом біля Гранітного загинув воїн 93 ОМБР Георгій Халіков

Стало відоме ім’я військовослужбовця Збройних сил України, який загинув унаслідок ворожого обстрілу під Гранітним на Донеччині у вівторок, 26 жовтня. Це воїн 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр”, майстер-сержант Георгій Халіков.

Як передає “Новинарня“, ім’я полеглого назвав Полтавський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки у фейсбуці.

“Сьогодні виконуючи бойове завдання, вірний військовій присязі, внаслідок артилерійського обстрілу проросійськими найманцями українських позицій, загинув український воїн – майстер-сержант Халіков Георгій Журович”, – йдеться в повідомленні.

georgij-halikov-44.jpg

Георгій Халіков народився 24 березня 1970 року в селі Березине Тартуського району Одеської області. Мешкав на Полтавщині.

У воїна залишилося троє синів.

“Полтавець-волонтер Анатолій Банний якраз збирався на ці вихідні поїхати на фронт і побачити Георгія. Вивів для нього на фотопапір світлину, яку зробив раніше, де воїн стоїть, огорнений оберегом полтавських вишивальниць”, – написала у фейсбуці журналістка Ганна Антипович.

втрати війна донеччина

Знак гривні
Знак гривні