ТЕКСТИ запрошують на майстер-клас «Аналіз даних про реєстрацію автомобілів в Україні за допомогою Python»

Які можливості для аналізу дає набір відкритих даних про реєстрацію транспортних засобів? ТЕКСТИ запрошують на майстер-клас з аналізу даних про реєстрацію автомобілів в Україні.

Аналітичний інструмент “Перша реєстрація автомобілів в Україні”, створений Texty.org.ua у 2017 році, дотепер користується популярністю серед автоспільноти, адже дає змогу докладно зрозуміти тенденції автомобільного ринку в Україні. Дані про реєстрацію транспортних засобів – один із найякісніших наборів відкритих даних, який оприлюднюється Міністерством внутрішніх справ України. Під час майстер-класу ми за допомогою мови Python аналізуватимемо дані цього проєкту про реєстрацію авто в Україні за 2013–2021 роки.

На майстер-класі ми поговоримо про структуру набору даних та про інформацію, яку з нього можна отримати. Також розповімо про інструменти аналізу даних у Python, попрацюємо із Pandas DataFrame та зробимо візуалізації за допомогою бібліотек matplotlib та seaborn.

Під час майстер-класу ви:

Для кого цей майстер-клас:

Для участі у майстер-класі бажано мати попередній досвід роботи в Python.

Майстер-клас відбудеться 22 жовтня з 15:00 до 18:00

Участь у майстер-класі безкоштовна. Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/3asrLfq

Дедлайн реєстрації – 21 жовтня. Zoom-посилання для приєднання до заходу учасники отримають вранці 22 жовтня.

З усіма запитаннями можна звернутися до аналітика видання Texty.org.ua, консультанта з політики відкритих даних Дениса Губашова: d.hubashov@gmail.com.

редакційне освіта майстер-клас

Знак гривні
Знак гривні