Через напад на Шефіра поліція перевіряє зброю у ветеранів у Кропивницькому

Чимось одразу це починає нагадувати справу Шеремета, на нашу думку. Втім, постежимо за розвитком подій.

Ексдепутат ВР і ветеран АТО, а нині чинний заступник голови Кіровоградської облради Дмитро Лінько оприлюднив інформацію, що в зв'язку із замахом на Шефіра поліція перевіряє зброю у ветеранів.

Як інформує Цензор, про це він написав у Фейсбуці.

Лінько зазначив: «Приходжу додому. Через 5 хвилин дзвінок у двері – відкривайте, поліція! Ні, ну якби по мою душу, то, мабуть, не поліція, а ДБР як мінімум прийшло б – думаю я.

"Ми прийшли перевірити вашу зброю і патрони, у зв'язку з нападом на помічника президента".

Показав, перевірили. Питаю це так у всіх. Так, кажуть, ось списки на 77 аркушах. Це тільки по Кропивницькому.

Заглянув – навпроти учасників АТО особлива позначка. "Ненадійних таваріщ", – як сказали б в КДБ. Ну, з таким підходом будуть шукати довго».

Нагадаємо, 22 вересня о 10 ранку поблизу с. Лісники під Києвом було обстріляно автомобіль першого помічника президента України Сергія Шефіра, поранено водія. В автомобіль було випущено понад 10 куль. Постріли були здійснені з лісу з автоматичної зброї за ходом руху автомобіля.

За словами голови Національної поліції України Ігоря Клименка, правоохоронці на цей момент розглядають три основні версії замаху: державна діяльність потерпілого, тиск на вище керівництво країни, дестабілізація політичної ситуації в нашій країні, зокрема розглядається версія за участю спецслужб іноземних держав.

кримінал шефір замах поліція

Знак гривні
Знак гривні