З яку роботу платять 280 тис. грн у місяць. Найбільш високооплачувані вакансії вересня

У розпал осіннього бізнес-сезону роботодавці запрошують на роботу працівників – фахівців своєї справи – та готові запропонувати їм не тільки високу матеріальну винагороду, а й цікаві додаткові переваги.

Сайт "робота" зібрав 11 високооплачуваних вакансій вересня та розповідає, що роботодавці очікують від кандидатів та пропонують їм. Пропозиції актуальні на цю мить та доступні для працевлаштування.

Операційний директор (Дніпро)

Керуюча компанія національного холдингу в пошуку спеціаліста для нового проєкту. Побажання до кандидатів: лідерство, харизматичність; досвід роботи на аналогічній посаді з реальними прикладами досягнень; навички розробки та впровадження програм для підвищення ефективності діяльності; знання бізнес-процесів, досвід управління ключовими блоками; досвід формування відділів (або повністю проєкту) з нуля; знання інструментів управління командою та основ менеджменту та фінансів; здатність працювати в режимі багатозадачності.

Компанія пропонує: зарплату – 280 000 грн; участь у розробці стратегії діяльності компанії; участь у побудові професійної та згуртованої команди спільно з власником бізнесу.

Python Team Lead – Big Data/Scraping (Product) (Київ)

IT-компанії потрібен спеціаліст, який зацікавлений в побудові мікросервісної архітектури. Для роботодавця важливо, щоб кандидати мали: 3+ років досвіду розробки Python з використанням одного із сучасних фреймворків; 1+ років досвіду Team Lead; досвід у розробці мікросервісної архітектури; досвід роботи з базами даних; а також хотіли розвиватися, були відповідальними та налаштованими на результат.

Роботодавець готовий запропонувати: зарплату від 5 000-7 000$ (залежить від досвіду та навичок); змішаний формат роботи (віддалено + офіс); оплачувані лікарняні та відпустку; компенсацію навчання; адекватне навантаження без овертаймів; депозит у топовій медичній компанії; класну робочу атмосферу та команду розумних і винахідливих людей; роботу з тими, хто досконально знає продукт; досвідчений та гнучкий менеджмент, який цінує кожного працівника.

Бізнес-аналітик/методолог (природний газ і електроенергія) (Одеса)

Група компаній, яка займається трейдингом природного газу та електроенергії, запрошує в команду фахівця. Побажання до кандидатів: досвід роботи з нотацією BPMN, MS Excel – просунутий користувач; дипломатичність у спілкуванні для написання та підготовки фактичних карт робочих процесів; практичний досвід підготовки методології опису та регламентації процесів; використання на практиці технік процесного підходу в системі управління організацією.

Гарантується: можливість розвиватися та вдосконалюватися; робота в колективі однодумців з різноплановими та цікавими завданнями; офіційне працевлаштування та заробітна плата – 100 000 грн; оплачувані відпустки та лікарняні.

Трейдер (менеджер із закупівлі сільськогосподарської продукції. Зернові) (Київ)

Європейська компанія, трейдер с/г продукції, оголошує конкурс на посаду. Вимоги до претендентів: аналогічний, успішний досвід роботи від 5-ти років у закупівлях зернових; англійська – Upper-Intermediate; готовність до відряджень (10% від робочого часу).

Компанія пропонує: офіційну заробітну плату – 110 000 грн та офіційне оформлення, соцпакет згідно КЗпП; медичне страхування; компенсацію, в разі використання власного авто.

ІТ-директор (Fintech) (Київ)

Фінансова компанія запрошує в команду. Вимоги до кандидатів: досвід роботи від 3-х років; англійська мова – середній рівень та вище (технічна); аналітичний склад розуму, орієнтація на результат, організаторські здібності; досвід роботи на ринку Форекс або інших фінансових ринках буде плюсом.

Кандидатам, які пройдуть відбір, компанія гарантує: комфортний офіс у центрі Києва (поруч з метро); офіційне працевлаштування; повну зайнятість, пн-пт з 10.00 до 19.00 або з 11.00 до 20.00; заробітну плату – до 6 000$ (залежить з навичок і досвіду фахівця).

Менеджер з продажу (комерційна нерухомість) у «ТКН Консалтинг» (Київ)

Компанія, яка надає експертні брокерські послуги у сфері торгово-комерційної нерухомості, шукає в команду фахівця. Портрет ідеального кандидата: орієнтований на результат і досягнення цілей; амбітний та цілеспрямований; вміє будувати відносини з клієнтами та враховувати людський фактор; готовий вести переговори з клієнтами та доводити угоду до завершення; розуміє, що найважливіше – це безпека клієнтів; готовий до змін і постійного самовдосконалення; має підприємницьке мислення.

Своїм майбутнім працівникам компанія готова запропонувати: зарплату – від 5 000$; повний супровід у навчанні та адаптації всередині компанії, а також постійний розвиток разом з командою; повний бухгалтерський та юридичний супровід на всіх етапах; лояльних керівників; дружний колектив однодумців; можливість перейти на рівень інвестора компанії та отримати нові перспективи; розроблену IT-інфраструктуру.

Директор девелоперської компанії (Київ)

Українська девелоперська компанія, яка займається будівництвом унікальних проєктів житлової та комерційної нерухомості елітних районів столиці, оголошує конкурс на посаду.

Портрет ідеального кандидата: успішний досвід роботи в будівельному секторі (контроль термінів і витрат); успішний досвід роботи на аналогічній посаді від 3-х років; практична робота на всіх етапах: управління компанією, командою; розробка, затвердження корпоративних стандартів і контроль виконання бізнес-процесів компанії; участь в розробці концепції позиціювання та просування проєктів; формування та затвердження календарних планів робіт підрозділів; організація контролю над якістю будівельно-монтажних робіт; контроль термінів реалізації проєктів тощо. Пропонується заробітна плата в розмірі 270 000 грн.

Фінансовий директор (фінансовий, юридичний та податковий консалтинг) (Київ)

Консалтинговій компанії потрібен висококваліфікований та амбітний фахівець. Очікування від кандидатів: попередній досвід на позиції Фінансовий директор/Головний бухгалтер/Директор юридичного напряму у великих підприємствах (холдинги, групи компаній) від 3-х років; бажання розвиватися та управляти глобальними проєктами у фінансовій сфері; релевантний досвід виконання завдань з розробки політики податкового планування; знання у сфері оптимізації оподаткування; теоретичні та практичні знання у сфері податкового законодавства та планування, а також володіння основами бухгалтерського обліку.

Пропонується: зарплата – 100 000 грн; повний спектр інструментів, за допомогою яких можна постійно опановувати нові знання, відточувати свою майстерність і розвиватися у двох напрямах: професійно (бізнес-тренінги, управлінські ігри); особистісно (навички психології, переговорних процесів тощо).

Senior Project Manager (Київ)

Лідер європейського ринку, який працює над проєктами для найбільших гравців у сфері рітейлу, запрошує пройти конкурс на позицію.

Серед побажань до кандидатів: вміння впроваджувати складні системи в ланцюжках постачання, інтерфейси та системну інтеграцію; наявність досвіду в управлінні проєктами від 3-х років; вміння легко будувати комунікацію з замовником; володіння методологіями PRINCE2, Agile approach; англійська – Upper-Intermediate; вільне користування MS Excell; наявність технічного background – Oracle, PL/SQL, Java, MS Windows, Linux; права категорії «В».

Компанія готова запропонувати: дружну команду; різноманітні проєкти для цікавих клієнтів; заробітну плату – 100 000 грн, прозору бонусну систему; офіс поруч з метро; можливість працювати віддалено.

Бренд-менеджер міцних алкогольних продуктів (Київ)

Міжнародний алкогольний холдинг шукає в команду фахівця. Розглядаються кандидати, які: працювали на посаді бренд-менеджера від 3-х років в алкогольній компанії та розробляли самостійний бренд з нуля, у яких є портфоліо з роботами (готові його надати); мають успішний досвід розробки стратегії просування міцних алкогольних продуктів, знання брендів – бажано; знають кон’юнктуру алкогольного ринку, асортимент, класифікацію та характеристику товарів; яким знайомі основи маркетингу, реклами, форми та методи ведення рекламних кампаній; основи та принципи pr-технологій.

Кандидати, які пройдуть відбір, отримають: заробітну плату – від 3 000 до 4 500$ (залежить від попереднього досвіду та навичок, від портфоліо робіт); офіційне працевлаштування; робочий день нормований: пн-пт, з 9.00 до 18.00; випробувальний термін – 2 місяці.

Керівник відділу продажів (з ростом до комерційного директора) (Київ)

Компанія – офіційний дистриб’ютор британського бренду косметики, відкриває вакансію. Основне очікування компанії від кандидата – вхід у кілька цікавих компанії мереж, а також розвиток відносин з наявними партнерами. Перспектива – вихід на закордонні ринки (Польща, США тощо). Важливо, щоб кандидат: добре знав ринок FMCG, в ідеалі – мав досвід роботи з каналом дрогері-мереж; мав спішний досвід ведення переговорів з мережами; досвід побудови відділів продажів; високий рівень володіння Excel і 1С; знання ринку косметики та побутової хімії буде перевагою.

Компанія пропонує: заробітну плату (ставка – 70 тис. грн + бонуси – до 70 тис. грн за виконання KPI); компенсацію 50% вартості навчання та спортклубу; після 1 року роботи – оплата медичного страхування; комфортне робоче місце у новому сучасному офісі.

суспільство україна робота

Знак гривні
Знак гривні