Чиновники ведуть довгі розмови з Коломойським під час футболу. Арахамія каже, що лише жартував. Джерела заявляються про «нараду»

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія після того, як ЗМІ викрили його спілкування з Ігорем Коломойським, заявив, що на футбольному матчі "обмінявся жартами" з олігархом.

Коломойський та Арахамія: колаж УП
Коломойський та Арахамія: колаж УП

«Він (Коломойський – ред.) сказав: "Зараз я до тебе підійду – і тобі потрібно буде декларуватися", а я йому кажу: "Не поспішайте, ще пару тижнів є – можна не декларуватися". Обмінялися жартами про закон про олігархів...», – цитує УП.

На футбольному матчі Ліги чемпіонів "Динамо" – "Бенфіка", який відбувся у Києві 14 вересня, було багато чиновників, і вони вели переговори прямо в VIP-ложі.

Бізнесмен Ігор Коломойський, наприклад, спілкувався з керівником фракції "Слуга народу" в парламенті Давидом Арахамією.

Два джерела "Української правди" кажуть, що Арахамія на футболі домовлявся про голоси для відставки голови Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Арахамія заперечує, що обговорював з Коломойським питання можливого голосування за відставку Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради.

Одне джерело УП повідомило, що міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов мав бесіду з Ігорем Коломойським. ZN.ua повідомляє, що ця закрита розмова тривала 30 хвилин.

Детальніше

коломойський змі олігархи

Знак гривні
Знак гривні