У Кропивницькому зник безвісти спецпризначенець

Правоохоронці розшукують у Кропивницькому 26-річного ветерана російсько-української війни, воїна 3 полку спецпризначення Валеpія Капатілова.

Раніше також зник безвісти начальник штабу морської охорони

28 тpавня приблизно об 11:30 26-річний мешканець Кропивницького, ветеран і спецпризначенець Капатілов, вийшов з дому в напрямку відділення Нової пошти №11. Відтоді його місцеперебування невідоме.

Пpикмети: зpіст 175 см, міцної статуpи, має шиpокі плечі, волосся темне, очі каpі.

Був одягнений: чоpна футболка, чоpні джинси, чоpні кpосівки.

"Якщо вам відома, будь-яка інфоpмація пpо місцеперебування чоловіка, телефонуйте за номеpами: 068-777-01-12 або 102", – наголосили в поліції.

Цю інформацію підтвердила також керівниця відділу комунікації поліції Кіровоградської області Віталіна Бевзенко в коментарі Цензор.

"До поліції звернулися родичі чоловіка із заявою про його зникнення. Відповідна інформація зареєстрована, нині проводяться заходи щодо встановлення його місцеперебування", – зазначила вона.

Відповідаючи на запитання щодо обставин зникнення спецпризначенця Капатілова, Бевзенко зазначила: "У мене є оперативна інформація, але вона не підлягає розголошенню. Я це коментувати не хочу. Це робоча інформація, яка необхідна нам для встановлення місцеперебування зниклого. Обставини ми не коментуємо. Так, справді, до нас звернулися родичі, він зник, належним чином проводяться заходи щодо встановлення місцеперебування".

"Увага! Зник безвісти ветеран російсько-української війни, боєць 3 полку спецпризначення Капатілов Валерій. Зник не вчора, 28 травня, але що з ним, невідомо й досі. Це за особливими обставинами чи ні? До речі, якщо хто пам'ятає, то коли менти, пардон, міліціянти з Волноваського району викрали з дому Івана Тиренка (здається, в березні 2020 року), то там теж був дзвінок з Нової пошти. То кого питати про зниклого спецпризначенця: донецьких ментів чи Нову пошту?" – написала на своїй сторінці у фейсбуку Вікторія Солодухіна.

"28 травня мій син пішов з дому в Новомиколаївці. Він раніше був у військовій частині й втратив посвідчення учасника бойових дій. Потрібно було його відновити. Ми зібрали документи, а він пішов на пошту відправляти листа. Після цього його більше ніхто не бачив", – повідомила CBN мати зниклого Маргарита.

"Його подруга гуляла того дня з дитиною і бачила, як він ішов у бік військової частини. Я телефонувала в поліцію, просила перевірити камери на Ковалівці, адже на них було б видно, куди він пішов і з ким. Там мені сказали, що на камерах нічого немає. Потім наступного дня я запитала, чи телефонували вони дівчині, яка його бачила. Вони сказали, що та подруга нічого не бачила, лише десь далеко, але ж я з нею особисто розмовляла, і вона мені все розповідала. Також я просила перевірити камери на пошті, але вони сказали, що вже потім. Але ж камера – це найперше, що потрібно було перевірити, можливо, він з кимось вітався, розмовляв. Вони мені сказали, що не мають дозволу, тому дивитись нічого не будуть… Поруч я ще побачила камери банку. На них мало б бути видно, в який бік він пішов. Але ніхто тих камер мені не показав, сказали, що не мають права цього робити й взагалі щось мені говорити", – додала мати Капатілова.

Увага! Зник безвісті ветеран російсько-української війни, боєць 3 полку спецпризначення Капатілов Валерій. Зник не...

Posted by Viktoria Soloduhina on Wednesday, June 16, 2021

війна кіровоградщина кропивницький армія кримінал

Знак гривні
Знак гривні