Класика: Зеленський хотів перемир'я за будь-яку ціну. Тепер перемир'я немає, а наші позиції захоплені ворогом

Російські бойовики зайшли на позиції біля Золотого, які українські збройні сили залишили у рамках "домовленостей" про всеосяжне перемир'я, що його досі просувають Єрмак та Зеленський.

Спостерігачі ОБСЄ зафіксували російських окупантів, які порушують домовленості та заходять на колишні позиції Збройних сил України поблизу населеного пункту Золоте на Луганщині, повідомляє Укрінформ, посилаючись на звіт СММ ОБСЄ від 21 квітня.

«Перебуваючи неподалік від блокпоста збройних формувань південніше ділянки розведення в районі н. п. Золоте (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська), команда СММ бачила 5 членів збройних формувань (з нарукавними пов’язками з написом «СЦКК»); двоє з них пройшли вглиб ділянки до місця приблизно за 350 м на північ від її південного краю, а потім повернулися. Спостерігачі знову бачили раніше зафіксовані 8 контейнерів, розташованих на південь від південного краю ділянки розведення, на її краю та в межах самої ділянки. Увечері 17 квітня в межах цієї ділянки розведення БПЛА СММ дальнього радіуса дії зафіксував 3 осіб на колишній позиції Збройних сил України, приблизно за 800 м на південний захід від шляхопроводу над залізничними коліями (у цьому місці 18 квітня БПЛА СММ дальнього радіуса дії зафіксував 2 осіб), а також 3 осіб на колишній позиції збройних формувань, орієнтовно за 1,5 км на північ від південно-східного кута ділянки, біля її східного краю»

Отже, в тисячу перший раз підтвердилося правило: будь-які поступки Росія сприймає як слабкість і продовжує агресію далі. Росія зупиняється там, де їй дають відсіч, а не сподіваються на примарні надії "замирення".

перемир'я війна росіія розведення

Знак гривні
Знак гривні