«Слуги» звільнили власну голову делегації України в ПАРЄ. Вона заявила про корупцію та схиляння перед РФ

Делегація України в Парламентській асамблеї Європи обрала нового голову. Замість депутатки від "Слуги народу" Єлизавети Ясько делегацію очолить Марія Мезенцева, також представниця СН.

Мене зняли з посади Голови української делегації в ПАРЄ. На жаль, це зробили деякі колеги зі Слуги Народу разом з...

Posted by Ліза Ясько on Monday, January 11, 2021

Олексій Гончаренко (від партії ЄС) зазначив, що представники "Європейської солідарності", "Голосу", "Батьківщини" та деякі від "Слуги народу" не підтримали рішення.

Єлизавета Ясько, коментуючи зміну голови делегації, зазначила, що її "зняли з посади" та що причиною цього стали "серйозні розбіжності" з колегами. 

"У мене виникли серйозні розбіжності з деякими колегами зі "Слуги народу", які прониклися цінностями і діють методами, що є несумісним з моїми ідеалами і переконаннями. Корупція та девальвація совісті стали нормою життя деяких моїх колег по фракції. До цього додалося відверте схиляння перед російським порядком денним країни-агресора. Раніше мені наполегливо радили переглянути свою думку щодо принципових для України питань та інакше голосувати в ПАРЄ. Я завжди відмовлялась, і ось вам відповідь", – заявила вона.

Ясько додала, що залишиться членом делегації, членом комітету з політичних питань і демократії ПАРЄ та політгрупи "Європейська народна партія".

Єлизавета Ясько
Єлизавета Ясько

Звернення редакції:

Базу псевдосоціологів і прихованих піарників ми прискіпливо наповнювали і постійно оновлювали з 2015 року. Та з наступного року ця робота може бути заморожена. Причина проста і банальна: немає грошей. Звертаємося до Вас із проханням перерахувати кількасот гривень через Спільнокошт та закликати це зробити ваших друзів і знайомих.

реванш парє ясько

Знак гривні
Знак гривні