Сорос, Чавес і украдене щастя Трампа: божевільні заяви Джуліані

Юрист президента Руді Джуліані, якого Трамп дивився в цей час по телевізору, завалив журналістів лавиною заяв про змову Джорджа Сороса, Китаю та покійного Уго Чавеса з Демократичною партією США з метою вкрасти вибори й передати Америку в руки Джо Байдена.

Джуліані показує на карті ліворуч "численні шляхи до перемоги" Трампа: фото Yahoo
Джуліані показує на карті ліворуч "численні шляхи до перемоги" Трампа: фото Yahoo

Про це пише Yahoo News.

Дивіться також:

Байден остаточно переміг іще й у Джорджії, не даючи Трампу шансів

На неймовірній півторагодинній пресконференції Джуліані, у якого фарба для волосся від поту стікала по щоках, заявив про відмову визнати перемогу Трампа та розповів про широку "національну змову" (це цитата).

Виявляється, цілі "корумповані" міста, такі як Детройт, навмисне переписали голоси Трампа на користь Байдена.

Також існує "план до виконання з централізованого місця" з метою здійснити фальсифікацію, але його приховує "залізна завіса цензури" американських ЗМІ.

Далі ще дивніше. "Ви бачили "Мого кузена Вінні?" – запитав Джуліані й почав копіювати мафіозо з цього фільму, Віллі Гамбіно. "Скільки пальців я підняв?" – гарчав Джуліані, демонструючи цим начебто фальсифікації.

Далі краще. "Наші голоси рахувала в Німеччині й Іспанії компанія, якою володіють посіпаки Чавеса та Мадуро", – нинішнього та давно покійного президентів Венесуели.

Від мав на увазі компанію Smartmatic, засновану в 2000 році у штаті Флорида двома людьми венесуельського походження

Раніше центр із кібербезпеки при адміністрації самого Трампа засвідчив, що все було чисто – у відповідь Трамп звільнив керівника

Оскільки ж голова Smartmatic також є членом ради "Фонду відкрите суспільство", отже, у змові також бере участь Джордж Сорос, далі цитата з Джуліані: "найбільший донор Антіфа та найбільший донор Black Lives Matter".

"О господи. Що вам іще треба знайти, щоб ви показали нашому народу правду?" – сказав Джуліані.

Поки його юрист відтворював теорії змови, сам Трамп заходився від захвату в Білому домі, постячи твіти: "Питання про фальсифікацію виборів закрито".

Звільнений Трампом голова підрозділу з кібербезпеки згодом прокоментував: "Ця пресконференція була найнебезпечнішими 1 год 45 хв телеефіру в американській історії. Й, можливо, найбожевільнішими".

Утім, усе передбачувано – навіть ми про це писали ще до оголошення результатів:

Трамп не прийме поразку. Ніколи

А тим часом через голослівність обвинувачень штабу Трампа послідовно відмовляють суди різних штатів

трамп курйоз сша джуліані маразм конспірологія

Знак гривні
Знак гривні