Заяви Фокіна дають розуміння, чому Україна в 90-х втратила все, що могла (відеоблог)

Чому Фокін символізує рух України вниз, а не вгору? Чому його призначення означає регрес для України?

От вас шокує кожна чергова заява старого Фокіна. А між іншим, він і та маячня, яку він несе – чудовий матеріал для розуміння, чому Україна після здобуття незалежності рухалася не вгору, а вниз. Чому замість розвитку в 90-ті роки (особливо в першій їх половині) було настільки масштабне руйнування, розкрадання і деградація. Чому Україна в ті роки втратила все, що можна було втратити.

Та тому, що на виборах 1990, 1994 і навіть 1998 років найбільшу підтримку отримали комуністи. Першим президентом України став секретар ЦК КПУ з ідеології Кравчук, а першим прем'єром – член ЦК КПУ Фокін.

Слухаючи Фокіна, ви можете бодай трохи уявити весь рівень безвідповідальності, провінційності й совкової ватності людей, які керували Україною в перші роки її незалежності.

А заодно усвідомити, що попри все, за останні 15-20 років ми таки непогано просунулися вперед. Україна змінилася. Головне – не дати нинішній владі з усіма її скелетами, які вона витягає з усіх можливих шаф, повернути нас знову назад у совок і русскій мір.

Більше слухайте у відео-блозі Тараса Шамайди на сторінці Текстів у Фейсбуці, або натискайте на відео прямо тут:

Чому Фокін символізує рух України вниз, а не вгору? Чому його призначення означає регрес для України? І як протидіяти...

Gepostet von Texty.org.ua am Donnerstag, 24. September 2020

Дивіться також:

Що міг наобіцяти Єрмак на переговорах з Козаком, і чому це підриває Україну

фокін шамайда відеотексти

Знак гривні
Знак гривні