Зеленський з Верещук провели незаконний політичний захід в університеті Шевченка (ФОТО)

20 вересня у внутрішньому дворі головного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка кандидат у мери Києва від "Слуги народу" Ірина Верещук представила список кандидатів від партії на виборах до Київради. Також там виступав президент Володимир Зеленський.

Фото прес-служби Президента
Фото прес-служби Президента

Відповідно до частини 3 статті 31 Закону України "Про освіту", політичні партії (об’єднання), їх члени, депутати (кандидати в депутати) не мають права провадити свою діяльність в закладах освіти.

Фото прес-служби Президента
Фото прес-служби Президента

Ця діяльність також суперечить листу Міністерства освіти і науки України "Щодо недопущення політичної агітації в закладах освіти" від 14 вересня 2020 року 1/9-525.

Фото Слуги народу в фейсбук
Фото Слуги народу в фейсбук

Студентський парламент університету імені Тараса Шевченка наголосив, що в розумінні вищенаведених норм не має значення, чи проводяться подібні заходи безпосередньо у самій будівлі університету чи на її території, чи публічні заходи офіційно оголошені як політичні, чи їхній політичний характер витікає з наявності політичної символіки та політичних фігур, що асоціюються з конкретною політичною партією.

Студентський парламент КНУ засуджує проведення будь-якої політичної агітації на території навчальних закладів. У...

Gepostet von Студпарламент КНУ. Життя твого Університету am Sonntag, 20. September 2020

зеленський маразм освіта

Знак гривні
Знак гривні