До дня Сил Спеціальних Операцій: привітання з рекламою Антоненка та спогадами, як пробивали створення

До дня ССО волонтер Віталій Дейнега зробив кілька привітань. Ось перше з них:

Це – рекламний плакат, на якому Андрій Антоненко, котрий зараз сидить по справі Шеремета, а внизу, муляж міни, яку в нього "знайшли" правоохоронці
Це – рекламний плакат, на якому Андрій Антоненко, котрий зараз сидить по справі Шеремета, а внизу, муляж міни, яку в нього "знайшли" правоохоронці

Ось інтерв'ю з Антоненком як сержантом-рокером, зроблене за тиждень до затримання

А ось навіть пост командування ССО із цим плакатом:

Сержант - це лідер для солдат, зразок для підлеглих, опора для командира. З Днем сержанта Збройних Сил...

Gepostet von Командування Сил спеціальних операцій ЗС України am Sonntag, 17. November 2019

ССО у їхньому нинішньому вигляді могло просто не бути, – пише волонтер. – 5 років тому Віктор Муженко хотів протягнути свою концепцію їх розвитку. І справа не в тому, що він поганий чи щось таке. Просто він як піхотинець бачив у ССО щось типу «десантників 2.0». Він не розумів до кінця всього інструментарію сучасних спецпризначенців. Масла у вогонь додавала особиста ворожнеча з Сергієм Кривоносом.

"Тоді ми та багато наших колег почали велику інформаційну кампанію, щоб відстояти концепцію розвитку ССО західного зразка. Фактично це був бунт проти тодішнього Начгенштабу та Президента. У бунті брали участь більшість волонтерів, майбутня міністр у справах ветеранів Ірина Фріз, майбутній заступник керівника офісу президента Роман Машовець, та найголовніше – самі офіцери ССО.

Кампанії було потрібне обличчя, і ним тоді був Сергій Кривонос. Але від початку і до кінця її головною метою була саме зміна концепції.

Під час кампанії на її учасників лили бруд і навішували ярлики. Але ми змогли перемогти, і не останню роль у цьому зіграв Степан Полторак, який прийняв мудре і сміливе рішення всупереч частині військово-політичного керівництва.

Завдяки тій кампанії Україна уже 5-й рік будує сучасні ССО. Ми потроху розвиваємо свої спроможності до інформаційно-психологічних операцій, ми діємо в тилу ворога, ми знищуємо його на передовій. Деталей про цю роботу писати не можна. Але вона ведеться. Щодня".

І останнє, більш особисте:

Відео спецпризначенців, яке нижче, зняв волонтер Demid Johnwu.
Зараз Демид лежить у лікарні в комі через менінгоенцефаліт. Стан стабільно важкий.
Це карти його батьків для допомоги:
Приватбанк, карта батька: 4149 4393 1301 2761 Сергій Єлізаров
Інший банк, карта мами: 5167 4900 9755 4068 Nataliia Yelizarova

Це моє друге привітання до дня Сил Спеціальних Операцій. Це відео зняв наш волонтер Demid Johnwu Він дуже любить спецпризначенців і знімає здебільшого їх. Знімає краще за всіх кого я знаю. Зараз Демид лежить у лікарні у комі через провтиканий ним менінгоенцефаліт. Стан стабільно важкий. Це карти його батьків для допомоги: Приватбанк карта батька: 4149 4393 1301 2761 Сергій Єлізаров Інший банк карта мами: 5167 4900 9755 4068 Nataliia Yelizarova

Gepostet von Vitaliy Deynega am Mittwoch, 29. Juli 2020

шеремет антоненко армія

Знак гривні
Знак гривні