Україна успішно випробувала власні димові шашки (ФОТО, ВІДЕО)

В Україні створили вітчизняні димові шашки УДШ-У, які нещодавно пройшли державні випробування на одному з полігонів Львівщини.

Димова шашка УДШ-У під час роботи. Стопкадр з відео Валерія Рябих
Димова шашка УДШ-У під час роботи. Стопкадр з відео Валерія Рябих

Про це повідомив Директор з розвитку інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Валерій Рябих у себе на сторінці у Facebook, передає Український мілітарний портал.

Зразок озброєнь, що раніше не виготовлявся в Україні, було розроблено фахівцями компанії «НВПП «Спаринг-Віст Центр».

За результатами державних випробувань було підтверджено заявлені розробником характеристики вітчизняного піротехнічного засобу.

Як і раніше, випробування відбулись відповідно до програми та методик державних випробувань дослідного зразка, що були спеціально розроблені фахівцями Центрального науково-дослідного інституту озброєння та військової техніки Збройних Сил України.

Вітчизняні димові шашки, створені в Україні, як і їхні аналоги, призначені для маскування різноманітних об’єктів у разі необхідності приховання їх від розвідувальних засобів противника.

До таких об’єктів належать, наприклад, наплавні мости, переправи через водні перешкоди, по яких забезпечується пересування техніки у визначений район.

На Львівщині пройшли державні випробування вітчизняної димової шашки УДШ-У. Зразок озброєнь, що раніше не виготовлявся в Україні, було розроблено фахівцями відомої в нашій країні та світі своїми точними та надійними засобами радіаційного контролю компанії "НВПП "Спаринг-Віст Центр" зі Львова Більше деталей на https://defence-ua.com/news/projshli_uspishni_viprobovuvannja_novogo_vitchiznjanogo_zrazka_ozbrojen_video-1290.html

Gepostet von Valery Ryabykh am Dienstag, 28. Juli 2020

україна армія

Знак гривні
Знак гривні