54 омбр розбила позиції окупантів з батальйону “Восток” (ВІДЕО)

Українські військові знищили позицію окупантів з батальйону “Восток”, яку ті облаштували в промисловій зоні одного з тимчасово окупованих міст Донецької області.

Про це в четвер, 25 червня, повідомляє у фейсбуці бойова група К2 54-ї окремої механізованої бригади, — передає Новинарня.

Йдеться про позиції підрозділу, який свого часу створив колишній ватажок незаконного збройного формування “Восток” Олександр Ходаковський. Він – колишній командир спецпідрозділу СБУ “Альфа” в Донецькій області.

“Одна з таких позицій приносила багато клопоту українським бійцям. Стріляли незаконні бандформування підло, прилітало навіть по мирному населенню. І за діло взялися розвідники. Було прийнято рішення про знищення цієї позиції. Після проведених різноманітних заходів військового характеру в один із днів був нанесений вогневий удар по окупантах у відповідь на їхні обстріли”, – інформують військові.

Бойова група К-2 розгромила позиції батальйону "Восток". Частина перша

І знову Донецька область. Але не безкрайні степи, а частина промислових зон та житлових будинків громадян, які, нажаль, зараз тимчасово окуповані російськими загарбниками. На відео ви чітко побачите, що зробив "руський мір" з цією місцевістю. Так, десь на одному такому місці, розташованні позиції батальйону "Восток" окупаційних військ, який колись створив зрадник України Саша "Скіф" або "Ходок". І одна з таких позицій доставляла багато клопоту українським бійцям. Стріляли незаконні бандформування підло, прилітало навіть по мирному населенню. І за діло взялися розвідники. Було прийнято рішення про знищення цієї позиції. Після проведених різноманітних заходів військового характеру в один із днів був нанесений вогневий удар по окупантах у відповідь на їхні обстріли. Що з цього вийшло - подивіться самі. Про втрати ворога ми вам напишемо трохи пізніше :) Ще хочемо подякувати Саші "Ходоку" та медіаресурсам окупаційної влади за такі сюжети на позиціях "Востоку". Слава Україні!!!! Відео в мережі YouTube: https://youtu.be/TqbvJTMFCZ0

Gepostet von К2 54 ОМБр am Donnerstag, 25. Juni 2020

війна донеччина

Знак гривні
Знак гривні