Зеленська захворіла на COVID-19 і каже, що її родина дотримувалася правил карантину — але це неправда (ФОТО)

"Сьогодні я отримала позитивний результат тесту на коронавірус. Неочікувана новина. Особливо враховуючи те, що я та моя родина продовжуємо дотримуватись усіх правил – маски, рукавички, мінімум контактів..." — пише Олена Зеленська.

Якщо тільки вона все ще вважає Володимира Зеленського своїм родичем, то ось фотодоказ, що це неправда: фото Офісу Президента
Якщо тільки вона все ще вважає Володимира Зеленського своїм родичем, то ось фотодоказ, що це неправда: фото Офісу Президента

Тим часом, у МВС підтвердили, що Зеленський, голова Офісу президента Єрмак та головний санітарний лікар Ляшко порушили карантин.

Правоохоронці склали адміністративні протоколи за фактом порушення карантинних обмежень президентом Володимиром Зеленським та кількома чиновниками під час відвідування кафе у Хмельницькому.

Про це повідомляє прес-служба МВС. У відомстві пояснюють, що всупереч карантинним обмеженням щодо діяльності кафе (окрім терас), власник закладу відновив роботу, а відтак обслуговував відвідувачів. 

На фото також видно, що перебуваючи на близькій дистанції, ці люди перебували без масок, рукавичок та ще й усередині приміщення.

Тож "неочікувана новина" радше в тому, що при цьому у Зеленського негативний результат (на думку редакції: увага, іронія).

Нагадаємо, Зеленський хотів навмисно заразитися коронавірусом, "щоб показати". Вирішили, що "це перебор" (ВІДЕО)

View this post on Instagram

❗️❗️❗️Послаблення карантину не означає, що COVID-19 зник. Небезпека не минула, вона близько. Ближче, ніж нам може здаватися. ⠀ Сьогодні я отримала позитивний результат тесту на коронавірус. Неочікувана новина. Особливо враховуючи те, що я та моя родина продовжуємо дотримуватись усіх правил – маски, рукавички, мінімум контактів... ⠀ Одразу скажу, що почуваюся добре, але перебуваю на амбулаторному лікуванні, ізольовано від інших членів сім’ї, щоб не наражати їх на небезпеку. ⠀ Володимир і діти теж пройшли тестування, їхні результати негативні. ⠀ ❓😷❓Чому я написала цей пост? Хочу, щоб усі пам'ятали: зарано втрачати пильність! Повертаючись до активного соціального життя, пам’ятаймо, що від кожного з нас залежить не тільки особисте здоров’я, а й здоров’я інших: близьких, друзів, колег і навіть незнайомої людини, яка разом з нами їде у ліфті чи стоїть у черзі на касі в супермаркеті... ⠀ Багато хто каже: «Навіщо мені носити маску? Я не боюся заразитися!»🤦‍♀‍ ⠀ ⛔Маска для того, щоб не заразити інших! Ти можеш не знати про те, що інфікувався, не відчувати жодних симптомів і… бути НЕБЕЗПЕЧНИМ для тих, хто поруч. ⠀ Маска у громадському місці – це не тільки правило, а ще й знак поваги до інших людей! ⠀ Бережіть і поважайте себе та інших! Будьмо здорові!😷🍀

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official) on

зеленський коронавірус

Знак гривні
Знак гривні