Ворожа міна влучила у вантажівку: загинув військовий, п’ятеро поранені

У зоні проведення ООС у Луганській області внаслідок влучання мінометної міни калібру 120 мм у вантажний автомобіль загинув український військовий, ще п’ятеро – дістали поранення й ушкодження.

Про це вдень у четвер, 21 травня, повідомили в пресцентрі операції Об’єднаних сил, передає Новинарня.

“На Луганщині внаслідок влучання міни 120-го калібру в вантажний автомобіль загинув мужній український захисник. Також один військовослужбовець отримав поранення та ще четверо – бойові травмування”, – йдеться в повідомленні.

Постраждалих воїнів доставлено до лікувального закладу та надано медичну допомогу.

У штабі ОС додали, що для придушення вогню противника підрозділи Об’єднаних сил застосували наявне озброєння. Втрати загарбників уточнюються.

Командування Об’єднаних сил висловило співчуття рідним та близьким загиблого військовослужбовця.

ДОПОВНЕНО. Як стало відомо, у підбитій вантажівці загинув солдат 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ “Холодний Яр” Євген Сафонов.

У 93 омбр, яка воює біля Кримського (Попаснянський район), повідомили, що машина потрапила під обстріл о 4-й годині ранку. Серед п’ятьох поранених “важких” немає.

Фото вигорілого авто “Урал-375” оприлюднив у телеграмі журналіст Андрій Цаплієнко.

“За однією з версій, бойовики встановили на шляху машини протитанкову [міну] ТМ-62м. Втім, на місці вибуху є воронки та осколки від 120-мм міни”, – пише журналіст.

війна

Знак гривні
Знак гривні