Замість платформи примирення - платформа розколу. Частина "Слуг" просить звільнити Сивохо (ДОКУМЕНТ)

Народні депутати від "Слуги народу" звернулися до секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данілова з проханням звільнити його позаштатного радника Сергія Сивохо.

Відповідне звернення опублікував народний депутат від "Слуги народу" Єгор Чернєв у Facebook, передає Цензор. Саме він виступив ініціатором документа.

"У зв'язку з тим, що публічна діяльність Вашого позаштатного радника Сивохо Сергія Анатолійовича викликає занепокоєння в суспільстві, створює політичну напругу, дискредитує Президента України і прямо шкодить національним інтересам України та її національній безпеці, прошу Вас розглянути питання про звільнення Сивохо Сергія Анатолійовича з посади позаштатного радника секретаря РНБО України", - повідомляється в документі.

Чернєв подякував колегам по фракції, які підтримали звернення.

"Насправді тих, хто не згоден із Сивохо та не хоче нічого чути про "внутрішній конфлікт", набагато більше, але не всі встигли фізично поставити свій підпис", - написав нардеп.

Він також опублікував список нардепів, які зараз підтримали звернення:

Гурін Д.О
Лерос Г.Б.
Мотовиловець А.В.
Потураєв М.Р.
Кицак Б.В.
Камельчук Ю.О.
Подгорна В.В.
Яременко Б.В.
Циба Т.В.
Василів І.В.
Ясько Є.О.
Богуцька Є.П.
Маріковський О.В.
Бондар Г.А.
Трухін О.М.
Жмеренецький О.С.
Дирдін М.Є.
Безгін В.Ю.

12 березня Сивохо побили під час презентації Національної платформи примирення та єдності. Сам Сивохо під час презентації заявив: "Конфлікт не лише на Донбасі - бурштинова республіка на Волині, гранітна в Житомирській області, є проблеми на Закарпатті". Водночас поліція затримала 15 осіб, причетних до зриву презентації платформи примирення.

сепаратизм сивохо

Знак гривні
Знак гривні