Нокдаун! Поярков дає по пиці Бузині в студії у Кисєльова

"Пашол вон, ти врьош, гадіна, просто врьош, я тьєбє яйца оторву", - з такими криками відомий літературний провокатор Олесь Бузина кинувся в бій на художника Сергія Пояркова просто у студії "Великої політики".

Поярков у цій ситуації заслуговує на потрійний респект. По-перше, затролити такого матьорого троля, як Бузина, та ще до виникнення в нього істерики, - це непересічне досягнення.

По-друге, дати Бузині по пиці - це стійке бажання, яке регулярно виникає в десятків тисяч людей. Декілька разів це вдавалося - в 2000 році Бузині, на той час штатному колумністу-провокатору газети "Кієвскіє вєдомості", добряче натовкли фізіономію - до струсу мозку і ушкодження носа. Два роки тому, в березні 2009-го, лідерка улюбленої "Текстами" групи Femen Олександра Шевченко віддячила Бузині за жінок і за свого однофамільця Тараса Григоровича, кинувши йому в пику торт. Поярков гідно продовжив цю позитивну і повчальну традицію.

І по-третє, просто подивіться відео, починаючи з 2 хв 23 сек і до кінця. Виходячи зі студії, Бузина ісподтішка, по-підлому збиває з Пояркова кєпочку, і тут же отримує чудову подачу у вухо, ледь втримавшись на ногах. Як сказав присутній у студії письменник Капранов - "БРАВО!".

відео література конфлікт

Знак гривні
Знак гривні