Верхи на акулі. Захисниця тварин знялася в смертельно небезпечному відео

На Гаваях мініатюрна блондинка з Гонолулу не тільки наважилася наблизитися до великої білої акули, що найчастіше нападає на людей, але й схопити її за плавник і проплисти поруч. Оушен Рамсі своєю акцією спробувала привернути увагу людей до того, що акули цього виду перебувають на межі вимирання.

Як пізніше розповіла безстрашна дівчина, спочатку вона плавала недалеко від акули, а потім спокійно наблизилася до неї й погладила небезпечну рибу, а та дозволила їй взятися за свій плавник і плисти разом з нею. За словами Рамсі, це було схоже на її досвід спілкування з кіньми, повідомляє Mail on Sunday.

Дивний експеримент був знятий на камеру. Оушен Рамсі з міркувань безпеки спустилася на глибину в клітці, а потім вийшла з неї. Щоб не турбувати тварину, дайверша вирішила занурюватися без кисневого балона. Найскладнішим, за словами знімальної групи, було тихцем сидіти в засідці, адже акули дуже обережні.

Білі акули відомі своїми гігантськими розмірами - їхня довжина досягає шести метрів, а вага доходить до двох тон. Вони вважаються найнебезпечнішими морськими хижаками.

Як зазначила захисниця прав тварин, багато людей після показу акул на телебаченні і в фільмах як людожерів, бояться їх. У дійсності акули розумні, розважливі і взагалі вкрай обережно наближаються до людей. За словами Рамсі, вона почала плавати з акулами у віці 14 років. Її рекорд перебування під водою без кисню становить 5 хвилин і 45 секунд. За словами дівчини, її мета - змусити людей подивитися іншими очима на цих акул, поважати їх, а не боятися.

екологія відео акція

Знак гривні
Знак гривні