Над Кремлем з'явилося НЛО

Відео з зображенням НЛО - великого трикутного предмета в небі над Кремлем з'явилися нещодавно в інтернеті. Закордонна преса відразу ж назвала його НЛО, однак ніхто з представників влади досі це не прокоментував.

Досить велика світло-сіра піраміда обертається навколо своєї осі в небі над Кремлем - таке відео з'явилося в інтернеті, повідомляє "Эхо Москвы".

Невідомий виклав на youtube два ролики: один з них знято вночі з вікна авто, інший вже при світлі дня і, як видно, з вікна.

Розібрати, що саме за предмет зображений на відео, досить складно. Втім, це не завадило йому потрапити в ефіри федеральних телеканалів.

Жодних офіційних заяв з приводу невідомого об'єкту від влади поки не надходило.

Незвичайне відео викликало великий інтерес у закордонних ЗМІ, вони тут же назвали невідомий предмет НЛО.

Так, Daily Telegraph зазначає, що об'єкт нагадує імперський крейсер з фільму "Зоряні війни".

В експертів ролик викликав здивування, один з фахівців сказав британському виданню, що це найдивніша зйомка НЛО, яку він коли-небудь бачив.

За останній час це вже не перший випадок, коли в небі над Москвою з'являються дивні об'єкти. На початку жовтня над МКАД очевидці зняли незвичайну хмару круглої форми. Тоді також з'явилися припущення, що це не що інше як НЛО.

Українська правда Життя

У даньокитайських філософських працях поява дивних предметів у небі, розмови серед народу про дивні явища і дивних звірей, наплив різноманітних гадалок, віщунів й інших "езотериків" трактувалися, як знамення скорої загибелі держави. Варто зазначити, що в путнісько-мєдвєдівській РФ, як і в горбачовському СРСР великою популярністю користуються різні телецілителі, псевдо науковці освоюють колосальні гроші з бюджету й регулярно циркулюють чутки про НЛО

відео кремль нло трагедія росія

Знак гривні
Знак гривні