Почему РФ нужна война с Украиной - обращение к россиянам

"Короткое расследование, в котором объясняется, почему руководству РФ нужен враг для России" - прекрасне вірусне відео, де українець Михайло Притула розповідає пересічним росіянам, як їх зомбує нинішній Кремль.

Багато інфи не є новою для українців (зокрема про те, що нинішній російський режим за антизахідною риторикою насправді підтримує близькі стосунки з Заходом і віддає країну Китаю), але на середньостатичного споживача федерального інтернету вона справляє враження.

Притула не приховує, що хоче таким чином виступити проти інформаційної кампанії кремлівських пропагандистів. Якщо наша влада досі не спромоглася створити російськомовний канал для мовлення на території РФ, то це роблять самі громадяни. :)

Долучайтеся до інформаційного фронту. Передруковуйте на своїх сторінках і блогах це відео, надсилайте лінки на нього своїм російським друзям.

Для успішної військової кампанії потрібна лояльна громадська думка. Не дамо карликам у російській владі забезпечити в російському суспільстві підтримку війни!

відео кремль телебачення мєдвєдєв самоорганізація війна

Знак гривні
Знак гривні