Як "Шахтар" вилетів з цьогорічної Ліги Чемпіонів

Якщо чесно, то у будь-яких ігрових кондиціях гравці віце-чемпіона України і власника Кубку УЄФА мали проходити "Тімішоару", загальна вартість футболістів якої сягає трошки менше, аніж Рінат Ахметов хотів отримати від продажу одного Чигринського в "Барселону".

Звітний матч "Шахтар" розпочав так само, як і домашній – з наступу на ворота Пантілімона. Проте, крім територіальної переваги та комбінаційної гри перші 25 хвилин донеччани нічого "Тімішоарі" запропонувати не могли.

Натомість другий тайм, як не дивно, почала краще саме румунська команда. Втім, вже через 10 хвилин "Шахтар" повернув собі ігрову перевагу, ось тільки моментів від цього у "помаранчево-чорних" більше не стало. "Гірники", начебто, все робили вірно, але або останнього пасу, або останнього удару вкрай не вистачало.

Втім, минулий сезон довів, що виліт з Ліги Чемпіонів – це ще не єврокубковий крах. Це лише означає, що клуб не дорахується чималих грошей, які приносить головний єврокубок.

А виступити вдало можна і турніром нижче. Тим більше з такою грою, як сьогодні, нічого кращого у виконанні "гірників", аніж у минулорічних матчах зі "Спортінгом" ми, вболівальники, не побачимо.

Чемпіон

відео

Знак гривні
Знак гривні