Мульти з піску від переможниці шоу "Україна має талант!"

Переможцем шоу «Україна має талант» телеканалу СТБ стала 24-річна Ксенія Симонова з Євпаторії, яка працює у техніці піскової анімації. Результати конкурсу були оголошені опівночі 26 червня по закінченні гала-концерту шоу.

Як було оголошено під час гала-концерту, учасникові, що посів друге місце за результатами телеглядацького інтерактивного голосування, яке тривало тиждень, буде надато ґрант на розвиток його таланту у сумі 100 тисяч гривень від засновників каналу - Олени Франчук та Віктора Пінчука.

Найбільшу кількість голосів здобула Ксенія Симонова, яка отримає 1 мільйон гривень. Друге місце посів співак Артем Семенов із Дніпропетровська. Останнього в коментах до його фінального відеоролику називають "талановитим трансвеститом з двома голосами".

«Україна має талант!» - українська адаптація формату America's Got Talents компанії Fremantle Media.

Телекритика

Ксенія талановито використовує музику і образи, а теми її творів є близькими більшості українців. Оцей от ролик із фіналу "Україна має талант!" присвячений батьківській любові.

Ролик із півфіналу - кохання, яке розлучила війна - можна подивитися тут. А ось тут - його менш "радянсько ідеологізований" прототип.

Ролики Ксенії, вивішені на сервісі YouTube, стали доволі популярнимими. Півфінальний (який з'явився перший) уже переглянули більше 350 тисяч разів. І коментарі під ним пишуть не тільки українською чи російською, але й англійською, є навіть фанати з Таїланду і Афганістану.

відео

Знак гривні
Знак гривні