Звернення Тимошенко до народу: називає вибори фальсифікованими і просить підтримки

Основне зі звернення Тимошенко - вибори фальсифіковано, будемо судитися, майданів не збиратимемо, Янукович зробив ряд антиукраїнських заяв, він - не наш президент.

"...Я також низько вклоняюся усім, хто у цей важкий час молився за Україну та за нашу перемогу. І хай у вас не буде жодного сумніву, що ми з вами перемогли!

...Сьогодні я можу твердо сказати вам, що вибори в Україні було сфальсифіковано. І це вже не політична декларація, а чітка правова оцінка юристів.

...Нам вдалося відкрити за рішенням суду дільниці в Криму для того, щоб перерахувати голоси. Ми були шоковані тим, що на всіх без виключення дільницях юридично встановлено фальсифікації від 3% до 8% на користь Януковича.

...В цілому ж по Україні можливі обсяги фальсифікації складають більше одного мільйона голосів за різними технологіями. Цих голосів цілком достатньо для нашої спільної перемоги.

...Я не буду збирати майдани і не допущу публічних громадянських протистоянь. Україні як ніколи потрібні стабільність та спокій.

...І саме тому ми будемо діяти тільки в правовий спосіб і тільки у суді.
Але я хочу чітко заявити: Янукович - не наш Президент. І як би не розгорталися далі обставини, він ніколи не стане легітимно обраним Президентом України.

...І ще одне, що спонукає мене йти до суду. Навіть ще до оголошення остаточних результатів виборів, Янукович зробив низку різких антиукраїнських заяв, які прямо суперечать українським національним інтересам. І це тільки початок.

...Саме тому, я готова і здатна боротися. Я хочу сказати вам, що буду робити усе можливе, щоб захистити вас, ваших дітей і нашу рідну державу. І тому я прошу вашого розуміння і підтримки на цьому складному шляху. Я була і залишаюся з вами".

відео вибори тимошенко

Знак гривні
Знак гривні