Обама убив муху під час інтерв'ю у Білому домі

"Ми всі упевнилися, що президент Сполучених Штатів - ніндзя".

Це сказав відомий ведучий CBS Кріс Реґґ, коли подивився цей ролик.

Американські ЗМІ жваво коментують смішний інцидент, який трапився під час запису інтерв'ю Обами для телеканалу CNBC у Білому домі.

"...щоби збільшити прозорість і відкритість, які стали визначальними ознаками..." - говорив для журналіста CNBC Джона Гарвуда президент США, коли довкола нього почала кружляти муха.

"Вибачте, я потім з початку... Гей, ану геть!" - спробував прогнати набридливе створіння Обама, але воно сіло йому на руку. "Це найбільш уперта муха, яку я будь-коли бачив!", - вигукнув Гарвуд. Тим часом американський лідер холоднокровно прицілився і долонею убив комаху.

"Клас!" - вразився Гарвуд. За кадром чути сміх і оплески.

"Так, де ми? - заоглядався довкола стільця у пошуках жертви Обама. - Це було вражаюче, чи не так? Я дістав, дістав шмаркачку. Хочете зняти? Ось вона". Оператор показав мертву муху крупним планом.

У всіх вранішніх телешоу обговорювали цю подію. ZaUA.org наводить кілька коментарів ведучих різних каналів:

NBC: "Знаєте, я думав, він із тих хлопців, які мухи не образять. Схоже, він намагається дати нам зрозуміти, що він навпаки - крутий хлопець. ...Схоже на делікатне попередження республіканцям".

ABC: "Пригадуєте, як президент Буш в Іраку ухилився від кинутого в нього черевика? У нього раз кинули - він ухилився. Другий черевик - теж ухилився. У нього не влучити. Швидкість, як у кота. Тепер президент Обама демонструє ті ж якісті".

CBS: "Так, президент дістав шмаркачку, і ось доказ, що лежить на килимі у Білому домі. Тепер ми всі упевнилися, що наш президент - ніндзя. А випадок із мухою став першим скандалом з жучками та іншими комахами у Вашингтоні, з часів Вотергейту".

Після завершення запису Обама загорнув комаху у серветку і забрав з собою. Політичні оглядачі вже жартують, що він поніс її на телеканал Fox News. Під час інтерв'ю з Гарвудом президент кілька разів проїхався по цьому каналу, який під час виборчої кампанії "мочив" Обаму по повній програмі.

Американські борці за права тварин уже засудили вчинок Обами. Вони вислали президенту спеціальний пристрій, який дозволяє ловити мух у домі, щоб потім випускати їх на вулицю живими.

Варто відзначити, що жодне американське ЗМІ чи політик не засудили вчинок журналістів CNBC, які дали "робочий" матеріал в ефір. За подібну історію з Юлією Тимошенко на українських телеканалах розпочалося щось схоже на кампанію цензури.

Підготував: Павло Солодько

відео сша муха обама змі світ

Знак гривні
Знак гривні