Актор Лесь Сердюк про життя і кіно

Легендарний актор українського радянського кіно Лесь Сердюк про своє життя і наше кіно: "Одна моя дружина Люся Татьянчук просто втопилася перед будинком у Дніпрі, вийшла зранку до річки, а в неї трапився інсульт, просто щезла у воді і все...

...У кожного чоловіка буває така ситуація, коли він відчуває, що потроху перетворюється на старого цапа, а молоденькі ж подобаються… страшне! Ось я і кинувся у цей вир. Причому з повною самовіддачею – такою, як на театральній сцені чи в кіно. Одного чудового дня я приплентався до неї, а вона зникла.

Взагалі, важко переказати, що у той період творилося в моїй душі… Життя моє йшло в якусь чорну дірку і, здавалося, нічого не могло мене врятувати.

Причому, головою я все це розумів, але… знаєте як ото кажуть: все розумію, та сили волі не маю. Ліз я в цю дірку дуже активно і, як мені здавалося, з великим задоволенням… І в один з таких депресивних моментів я зателефонував своїй давній знайомій Асі, через дві години вона таки прилетіла до мене літаком з Донецька. З тих пір ми нерозлучні більше чверті віку..."

відео культура кіно відеоінтерв'ю

Знак гривні
Знак гривні