Жінки про своїх чоловіків за гратами

Більше 200 людей були арештовані під час акцій протесту. В даному відео кохані жінки вітають своїх чоловіків та наречених, які потрапили за грати лише тому, що міліція вважала за потрібне відкрити справи проти когось. Їм загрожує ув'язнення до 15 років.

В кадрі ми бачимо Ігора Пальоху, Олександра Кравцова, Андрія Шминдюка та Владислава Цілицького. На момент публікації даного відео вони вже знаходяться під домашнім арештом, тим не менш вони не звільнені, кожен з них ризикує потрапити за грати на 8-15 років, незважаючи на те, що проти них немає жодних доказів, крім свідчень міліціонерів, які жорстоко побили та знущалися з хлопців.

Тільки разом ми зможемо захистити права українців! Не будьте байдужими до порушення прав інших людей, за кожною людиною стоять рідні та близькі, які страждають разом із своїми чоловіками.

Відео створено силами Групи взаєпомодопомоги родичів арештованих та волонтерів, які допомагали на всіх етапах створення.
http://facebook.com/antiarest/
Відео вільне для розповсюдження всім бажаючим, телеканалам, виданням та приватним особам. Окремий файл з відео можна завантажити тут: https://www.dropbox.com/s/ujnu5kucsut...
Дякуємо за Ваше сприяння.

відео репресії

Знак гривні
Знак гривні