Кириленко пояснив регіоналам і бютівцям, як правильно піднімати соціальні виплати

На ток-шоу Шустера лідер Громадського Руху «За Україну» В’ячеслав Кириленко заявив, що в ситуації з підняттям мінімальної заробітної плати і прожиткового мінімуму ПР слід «не блокувати трибуну, а попрацювати над тим, що вийти на спільний текст законопроекту». А бютівцям потрібно запропонувати те «підвищення, яке на думку уряду і правлячої коаліції, може і повинно бути реальним», - додає депутат.

«Я би запропонував, щоб депутати, які відчувають відповідальність, створили групу не на папері, а на далі, напрацювали ту цифру підвищення, яка піде людям. Але не як папір, на якому закон написаний, а як реальні гроші», - закликає парламентарій.

В’ячеслав Кириленко запевнив, що депутатська група «За Україну!» проголосує за збільшення заробітної плати і прожиткового мінімуму. «Але за таке збільшення, яке реальне і яке прийде українськими гривнями в гаманці людей», - підкреслив депутат.

Голова депутатської групи «За Україну!» наголошує на необхідності піднімати мінімальну заробітну плату не тільки в бюджетній сфері, а й у всій економіці. «ПР забуває, що на приватних підприємствах, які належать власникам із Партії регіонів, доведеться підвищувати заробітну плату точно так як в бюджетній сфері», - зауважив В’ячеслав Кириленко.

відео кириленко соціальні виплати

Знак гривні
Знак гривні