Похорони "затриманого" нардепом Олійника. Мати з'ясовує, що в тіла відрізана нога

Журналісти каналу СТБ разом із селянами ховали людину, котру до смерті "затримали" нардеп Лозінський, місцевий прокурор та начальник міліції.

Насильницька смерть нещасного сільського чолов'яги Валерія Олійника - подія, яка не повинна пройти повз увагу суспільства.

Якщо вірити розповідям односельців, Олійника вбивали троє високопосадовців - член фракції БЮТ Віктор Лозинський, вже колишній прокурор Голованівського району Євген Горбенко та начальник райвідділу міліції Голованівського району Михайло Ковальський. А потім намагалися приховати скоєне, розповідаючи байки про нібито затримання "злочинця, озброєного двома пістолетами".

Насправді можливість таких учинків "великих людей" не викликають сумнівів: вони вважають, що мають право розпоряджатися життям "нижчих істот", які чимось викликали їхнє невдоволення.

І якщо справа із вбивством Олійника не буде розслідувана справедливо і в повному обсязі, то наступної трагедії не уникнути. А там не уникнути і реакції народу на подібне ставлення до нього з боку влади. А коли народ сам береться карати злочинців, він не дуже розбирається у мірі провини та адекватності покарання.

відео лозінський вбивство кримінал

Знак гривні
Знак гривні