Фрагменти переможного бою Віталія Кличка проти Крістобаля Арріоли

Віталій у цьому бою був у чудовій формі - вже давно він не виглядав настільки потужно, у фізичному та інтелектуальному плані, і "виніс" мексиканця Арріолу на очах Сталлоне і Тайсона в такому улюбленому для каліфорнійців "видовищному поєдинку".

Віталій боксував у дещо піжонській манері, з опущеними руками. Навіть у десятому раунді боксер зумів зберегти "легкі ноги", при тому що з диханням все таки невеликі проблеми були.

І звичайно, Кличко тактично переграв суперника "в чисту". Він віддав "перший номер" Арріолі, і не дав йому жодного шансу побудувати свою гру.

Класичні ліві джеби знесилювали мексикано-американця весь бій, аперкоти в корпус збивали дихання, а страшні по силі прямі двійки та аперкоти у верхній рівень, в підборіддя, повинні були б змусити Арреолу закінчити бій набагато раніше, ніж 10-й раунд.

Однак мексиканець тримався гідно, хоч і заплакав після поразки. Та й для Кличка, який зазвичав завершував поєдинки нокаутом в першим раундах, тривалий час бою є показником - мовляв, і ми можемо влаштовувати "видовища", які так цінують американці. :))

відео бокс спорт кличко

Знак гривні
Знак гривні