"Усавичі!" - cучасна Росія японськими очима

Російські стереотипи японськими очима – вибухова суміш. ZaUA.org наводить кілька зразків серіалу “Усавич” із японського MTV.

Головні персонажі анімаційної короткометражки – зайці Путін і Кірененко, які протягом 13 серій першого сезону сидять у радянській тюрмі.

Кірененко носить тюремну робу в червону смужечку і є злодієм у законі, наділеним властивостями супермена суперзайця. Кришталева мрія Кірененка – червоні кеди.

Путін носить зелену смужку, є старанним гвинтиком радянської системи, “перековується у тюрмі” і тікає з неї (його примушує Кірененко) в останній серії першого сезону – коли йому залишається сидіти один день. Путін любить танцювати “козачок”.

Другий сезон – зайці тікають від поліції на старому “москвичі”. Третій сезон – зайці воюють із російською мафією у 12-поверховому універсамі. “Усавич” - від японського “усагі” - “заяць”. Інші дійові особи мультику – жаба Ленінград і курчатко-трансвестит Команеч.

Серіал витримано в яскравому параноїдальному стилі – але краще дивитися самому. Насолоджуйтесь кількома серіями – інші можна знайти в інтернеті.

Сайт “Усавичів”

відео усавічі японія путін мультфільм

Знак гривні
Знак гривні