Луценко: я, чесно кажучи, не спеціаліст з орального сексу

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не бився з радником глави МВС Костянтином Стогнієм. Про це колишній чиновник заявив в ефірі програми "Чорне та біле" на телеканалі ТВі.

"В п`ятницю не було ніякого інциденту зі мною. Я завершив виступ в студії Савіка Шустера, вийшов на вулицю і спокійно спілкувався з іншими людьми", - розповів Луценко.

"В це час Стогній вступивши в перепалку з народним депутатом Гримчаком, не зміг перемогти його інтелектом і накинувся на нього з кулаками", - зазначив екс-міністр.

На його думку, потім Стогній "зрозумів, що це чиста кримінальна справа": "Адже мова йде про особу яка є недоторканою. І яку не тільки бити, навіть лякати не можна".

"Після цього він придумав якусь наївну історію, що нібито кидався на мене. Для мене це новина", - заявив Луценко.

"Я взагалі не вів з ними мову. Ні з Гуцалюком, ні зі Стогнієм. Я стояв буквально біля дверей. Є службова відеокамера, будь-ласка подивіться", - уточнив політик. Екс-міністр також спростував інформацію про те, що запропонував "оральный контакт із міністром внутрішніх справ".

"Це у людей щось в міністерстві змінилося, якщо у них в голові про оральний секс крутиться. Я, чесно кажучи, в цьому не спеціаліст... Я не знаю, звідки Андреєв висмоктав цю історію про оральний секс. Може в нього є якісь збочення, але це його проблеми", - заявив Луценко.

Натомість Стогній наполягає на тому, що бився саме з Луценком

"Проходячи повз, (Луценка - ред.) я почув, як Луценко говорив на нашу адресу дурниці - про міністра (Анатолія Могильова), про те, як квартиру отримати, про якісь сексуальних речі", - зазначив Стогній.

"Я зробив зауваження, але у відповідь почув ще більше лайки. Тоді я зробив різкий випад у бік Луценка, але не дістав, бо його заступили охоронці. Він продовжив викрикувати лайку, зав'язалася бійка, що тривала секунд десять", - заявив радник міністра.

"Мене відштовхнули на припарковану поруч машину, потім з будівлі почали вибігати люди, хтось сказав, що все знімається на відеокамери, і ми зупинилися", - сказав він.

За словами Стогнія, не дивлячись на те, що автомобіль був пошкоджений, люди з оточення Луценка відмовилися викликати ДАІ.

"Народний депутат Володимир Ар'єв у той же вечір написав мені SMS: "ДАІ викликати не будемо, щоб нікого не підставляти, але людині компенсувати поломку машини все одно треба", - зазначив він.

УНІАН

стогній луценко фріки оральний секс

Знак гривні
Знак гривні