Стогній розказав свою версію конфлікту з Луценко: вступився за ветерана

Головний радник міністра внутрішніх справ Костянтин Стогній розказав про конфлікт с Луценко. "Того вечора я виходив з телецентру з людиною, яка була першою у черзі на житло, а потім, з приходом Луценка, стала 66-ю. І вона каже мені:" Допоможіть мені, в мене життя не складається, я був перший, а мене взяли та й посунули... От ми про це говоримо і виходимо на вулицю, а там стоїть Луценко і з ним 12 людей - охорона і ще якісь люди. У сутінках не видно, видно тільки Луценко", - зазначив Стогній.

Хааа! Сила! ВДВ - Війська дяді Васі!

Він додав, що, коли вони вийшли і пішли далі, ветеран міліції каже: "Що мені зробити? Може мені з заявою звернутися до вас чи до міністра для того, щоб можна було отримати житло?"

"І тут я позаду чую голос Луценко:" Ну, треба там у міністра ...". Повністю цитувати не буду ", - сказав головний радник міністра внутрішніх справ. Стогній пояснив, що не стерпів, "тому що ветерана міліції взяли посунули, не вибачилися, зробили з нього дурня".

"Я не знаю, як так вийшло, суто автоматично намагався цю людину (Луценка, - ред.) у норму привести, але охорона завадила. Я тільки дотягнувся до нього трішки, бо охорона професійна, я їх знаю, працювали разом з цими хлопцями. І я зупинився відразу, в ту ж секунду, але почали з боку охорони руки вилазити, виникла сутичка. Що там було, я точно сказати не можу. Вона була секунд десять, потім люди, що бачили це, стали кричати, і всі зупинилися", - сказав Стогній.

"Я розповів, як воно було, а як буде далі, я не знаю. Я готовий нести відповідальність і готовий написати рапорт про звільнення, якщо буду відчувати власну провину. А раз вони все ж таки звертаються до міліції, то я рапорт точно писати не буду, хай прокуратура визначається. А то вони тиснуть будь-якими способами для того, щоб я звільнився ", - підкреслив Стогній. (Цікаво, на чию користь визначиться прокуратура – на користь екс-міністра чи радника діючого міністра? – ред.).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що депутат Верховної Ради від "Народної самооборони" Юрій Гримчак і Стогній побилися в п'ятницю після ефіру програми "Шустер Live". Пізніше директор Департаменту зв'язків з громадськістю МВС Дмитро Андрєєв заявив, що Стогній вдарив в обличчя екс-главу МВС Луценка.

Подробності

Аналітична група порталу http://texty.org.ua відзначає: на великий ринг української політики виходить новий боєць. Тому головне питання: чи зможе він подолати Нестора Шуфрича? Відповідь не так проста, враховуючі той факт, що Стоній хоч і був Там, але у ВДВ не служив: злі язики кажуть, мовляв, грізну тату він зробив у салоні.

стогній луценко

Знак гривні
Знак гривні