Луценка може образити кожен. Вчора його вдарив Стогній

Радник міністра внутрішніх справ України Костянтин Стогній після ток-шоу Шустер live вдарив в обличчя екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Про це сьогодні журналістам повідомив директор Департаменту зв'язків з громадськістю МВС України Дмитро Андрєєв.

За його словами, в першій частині Шустер live обговорювалося питання діяльності органів внутрішніх справ, і після її закінчення радник міністра Стогній та Михайло Гуцалюк, який у 2006 році перебував першим на квартирному обліку, але в 2009 році став 66-м внаслідок зміни колишнім керівництвом МВС наказу про виділення житла працівникам міліції, обговорювали питання можливості відновлення в черзі.

"Стогній з Гуцалюк виходили зі студії Савіка Шустера, і в момент, коли йшла розмова, як же можливо відновитися в цій черзі, колишнім міністр внутрішніх справ пан Луценко сказав, що квартиру можна отримати, якщо ... ну, скажімо так, зробити. .. оральний контакт з міністром внутрішніх справ ", - сказав Андрєєв.

"Після цього Стогній вдарив пана Луценка в обличчя. Була бійка. Стогній попросив Луценка, якщо у нього є якісь претензії, викликати міліцію для з'ясування цього інциденту. Але Луценко відмовився це робити ", - зазначив директор ДЗГ МВС.

При цьому він зазначив, що на сьогоднішній день заяви з боку Луценка до органів внутрішніх справ не надходило, "але такий інцидент мав місце".

Нагадаємо, що в грудні 2009 року Шуфрич ударив Луценка в обличчя.

Корреспондент

стогній луценко

Знак гривні
Знак гривні