З'їзд окупантів у Севастополі відкрився гімном РФ зі словами Россия - безумная наша держава. ТЕКСТ

Під час "першого з'їзду суспільно-експертної ради при губернаторі Севастополя" відбувся грандіозний скандал - замість офіційного гімну РФ учасникам запропонували виконати неформальну версію.

Про це повідомляє ForPost.

Захід "різко перервався" на самому початку: під час відкриття з'їзду в ході виконання гімну Ерефії на великому екрані з'явився текст з "грубими й образливами помилками".

"Наприклад, в першому рядку "Россия - священная наша держава" з якоїсь невідомої причини з'явився прикметник "безумная", - пишуть севастопольські журналісти. - Та інше, що ForPost не буде цитувати".

Те, що бояться цитувати свободолюбиві працівники севастопольських ЗМІ, легко знайти за допомогою пошукового серверу. Ось ці страшні слова:

Текст не відрізняється високими поетичними характеристиками, але суть проблеми передає :)

Музика гімну супроводжувалася "дисонансними нотами впереміш із дзвонярською какофонією", повідомляє видання.

Потім пролунав гімн Севастополя. І тільки після завершення гімнів присутні в залі поплічники фашистських окупантів здійняли галас.

"Представники загонів самооборони ... на чолі з Володимиром Тюнін і Олегом Махонін кинулися до звукорежисерської рубки, - йдеться в новині. - Але файл зі спотвореним гімном Росії з комп'ютера вже був видалений, а сміттєвий кошик - очищено. Чіткої відповіді від звукооператорів домогтися не вдалося".

Втручання викликаних поліції, ФБС та директора зали ні до чого не призвело.

Кілька коментарів під новиною:

Наступного разу будуть слухати гімн Криму:

крим росія окупація гумор

Знак гривні
Знак гривні