Дім українського архітектора Махна переміг на міжнародному конкурсі дизайну (ФОТО)

На міжнародному конкурсі International Design Awards Дім Шкруба від майстерні українського дизайну та архітектури Sergey Makhno Architects переміг у номінації «Professional Interior Design». Це перша подібна премія для студії і єдина для українців в цьому році.

Дім Шкруба — це будинок під Києвом, який засновник студії Сергій Махно збудував для своєї родини. Будинок виконаний у сучасному українському стилі.

Дах — очеретяний, на стінах — глина як у хатах-мазанках, у 9-ти давніх техніках виконання. Стеля — з дерева, яке використали повторно: придбали та розібрали 11 старих хат і сараїв із Західної України. Керамічна плитка та декор — авторства студії.

Це вже друга перемога для цього проєкту — раніше він отримав гранпрі українського конкурсу «Інтер’єр року».

International Design Awards присуджується уже 13 років для «визнання та святкування розумного і сталого дизайну, популяризації легендарних дизайнерів і відкриття нових талантів». Традиційно переможців народжують у Лос-Анджелесі.

Більше фото тут

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

архітектура київщина

Знак гривні
Знак гривні