Сємки, ЖЕК-арт, килим і маршрутка: створено іронічні футболки Connecting Ukraine (ФОТО)

Від "обухівського" туалетного паперу й до сумки в чорно-білу клітинку - "Місто-сад" випустило іронічні футболки на тему того, що "Єднає Україну". Гроші від них підуть на розвиток скверу Небесної сотні в Києві:

На футболках зобразили гречку, килими, туалетний папір «Обухів», насіння, картаті господарські сумки, «шльопанці», «євробляхи» й навіть лебедя із шин, засклений балкон та маршрутку, - передає видання Хмарочос.

Всі футболки тут

«На Сході й на Заході українці їздять на маршрутках, їдять зернята під час футбольних матчів (і не тільки), ходять в “шльопках”, майструють в саду лебедів із шин та передають гостинці в картатих господарських сумках. Бо ми живемо одним і тим же життям», – пишуть ініціатори проєкту.

Футболки створені в рамках проєкту про толерантність та плюралізм «Розрізняй PRO: руйнування стереотипів». У ході проєкту представники громадської організацї здійснили кілька експедицій на Схід і на Захід країни. Після таких подорожей виникла ідея показати «прості та сильні речі», які об’єднують всю Україну.

«Для мене ці всі шинові та вуличні імпровізовані селфмейд прикраси реально нас об’єднують. Це реально connecting Ukraine», – коментує ідею для «Місто-сад» Анастасія Шевченко.

Купити футболку можна, написавши до Місто-сад. Усі кошти, отримані за футболки, підуть на розвиток скверу Небесної сотні в Києві.

Нагадаємо, громадська організація «Місто-сад» заснована в 2014 році під час Революції Гідності в Україні «як сила, яка об’єднує громаду та надихає на дію». Організація орієнтована на довготривалі проєкти.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

місто гумор

Знак гривні
Знак гривні