Через пожежу в одеському коледжі вже двоє загиблих, 14 людей досі не знайшли. Займання відновилося

"Внаслідок пожежі загинуло 2 особи, 30 осіб було госпіталізовано до лікувальних закладів (1 особа виписана) та доля 14 осіб залишається невідомою", - повідомляє ДСНС.

Пожежу в коледжі Одеси повністю не погасили - через це пошуки зниклих ускладнюються.

В Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, в якому 4 грудня сталася пожежа, призупинено слідчі дії через відновлення займання.

Про це сьогодні на нараді в Одеській обласній державній адміністрації повідомив Начальник слідчого управління регіонального главку Нацполіції Сергій Шайхет.

«Зараз є ускладнення з оглядом місця події в тому плані, що й досі пожежу повністю не погашено. І, як мені доповіли, годину тому, її знову почали гасити водою, й слідчі припинили огляд місця пригоди», - повідомив Шайхет.

За його словами, зараз встановлюється, де саме могли перебувати зниклі безвісти люди - на якому поверсі, аудиторії тощо. Уточнюється список зниклих, опитуються очевидці тощо.

За словами студентів, під час пожежі у коледжі не пролунало тривожних сигналів чи оголошень, багато учнів не відразу дізналися про займання.

Уніан, УП

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

пожежа трагедія одеса

Знак гривні
Знак гривні