Швидко, на***, закривайте цю справу: Труба обговорює справу ДБР проти нафтових інтересів Коломойського (АУДІО)

Як відомо, сьогодні Рада ухвалила новий президентський закон № 2116 про Державне бюро розслідувань - Трубу та його заступників звільняють, але при цьому сам Президент через нового голову отримає більше повноважень. Так, очільник бюро самостійно буде здійснювати керівництво органом, не розділяючи повноваження із заступниками, як це раніше визначав закон.

Тепер до новини: керівництво ДБР могло протидіяти розслідуванню щодо "нафтових інтересів Коломойського". Увага, на записі присутня ненормативна лексика!

Про це свідчить запис розмови двох людей з голосами, як у директора ДБР Романа Труби та начальника його патронатної служби Олександра Удовиченка, опублікований на Telegram-каналі "Трубу прорвало":

Копія аудіо

За даними каналу, 1 липня 2019 року відбулася розмова глави ДБР Романа Труби та керівника патронатної служби ДБР Олександра Удовиченка.

"Удовиченко пропонує Трубі забрати справу у слідчого, бо пішли з обшуками проти нафтових інтересів Коломойського: "Ви що там охриніли? Передайте цьому п#дарасу, що його звільнять! Ви навіть собі не розумієте, у що ви влізли!". Удовиченко показує Трубі ролик з каналу "1+1" і каже, що не лізти в цю справу просив "Андрій Бліжайший", якому "дзвонив особисто Бєня", - йдеться в повідомленні до аудіозапису.

"Швидко, нах#й, закривайте цю справу бл#дську. Я зашлю йому (Богдану) постанову. Потім скажу, що це Роман усе вирішив. І ще Бєня буде винен Роману", - цитується на каналі репліка з розмови.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

нафта корупція коломойський труба

Знак гривні
Знак гривні