Збройні сили отримали модернізований АН-26 (ФОТО)

Серед основних складових ремонту та модернізації таких літаків, окрім загального подовження ресурсу льотної придатності − оновлення курсових систем, передавального, реєстраційного, метеонавігаційного обладнання, радіолокаційних станцій та іншої бортової апаратури.

Інформації щодо комплекту модернізації цього борту немає, проте цього року вже було передано до Повітряних Сил ЗС України модернізований Ан-26, який отримав нові прилади, - повідомляєУкраїнський мілітарний портал.

Зокрема, тоді були замінені:

радіоелектронне обладнання
метеостанція з цифровими індикаторами
системи попередження про зіткнення
сучасна бортова навігаційно-посадкова система КУРС-93М
авіаційні радіомаяки АРТЕКС-406-1
системи реєстрації параметрів польотів БУР-4-1

Інформація щодо деяких нових систем доступна у мережі, наприклад, КУРС-93М на офіційному сайті розробника:

Бортова інтегрована апаратура навігації та посадки КУРС-93М, розроблена та виготовлена “Українським науково-дослідним інститутом радіоапаратури”, призначена для забезпечення польотів повітряного судна з використанням сигналів радіомаяків VOR, виконання передпосадкових маневрів і заходу на посадку за сигналами радіомаяків системи ILS і СП-50, а також для обробки сигналів маркерних радіомаяків з видачею декодованої інформації в цифровій формі та у вигляді аналогових сигналів в бортові системи індикації та системи автоматичного керування, а також іншим споживачам.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

армія авіація

Знак гривні
Знак гривні