Безліч кримінальних справ заважає роботі Укроборонпрому - Абромавічус

Стосовно учасників концерну "Укроборонпром" на сьогодні порушено 583 кримінальні провадження, що значно ускладнює розвиток компанії.

Про це в інтерв'ю "Укрінформу" розповів генеральний директор компанії Айварас Абромавічус, - цитує Цензор.

"Компанію "Укроборонпром" регулярно згадують у різного роду кримінальних провадженнях. Тобто, у суспільстві ця компанія, звичайно, асоціюється зі скандальністю, з непрозорістю, з кримінальними порушеннями тощо. І, на жаль, наші вороги це теж регулярно використовують проти нас, коли ми виступаємо суперниками в різних тендерах на іноземних ринках і хочемо продати свою продукцію", - зазначив Абромавічус.

За його словами, статті, які друкуються в Україні, перекладаються іспанською, арабською, іншими мовами, і це суттєво ускладнює роботу наших спецекспортерів, окремих компаній.

"Зараз є 583 кримінальні провадження стосовно учасників концерну. Але, на жаль, найчастіше згадується якраз назва самого "Укроборонпрому", - додав Абромавічус.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

армія репресії технології суд

Знак гривні
Знак гривні