Прокурор добудував собі цілий приватний поверх у ЖК в Києві (ФОТО)

Цілий поверх на сотні квадратних метрів добудував прокурор ГПУ Костянтин Кулик на даху ЖК у центрі Києва, стверджує Bihus.Info.

У комплексі Дипломат-хол на вулиці Жилянській, 59 за документами має бути 13 поверхів. За словами журналістів, на фото і відео 2016 року так і було. Однак на даний момент журналісти нарахували в будинку 14 поверхів.

Костянтин Кулик відомий тим, що видання The New York Times звинуватило його в корупції, використанні службових повноважень як «політичної зброї» і спробі вплинути на хід виборів у США, - нагадує Хмарочос.

В Україні Кулика також знають як посадовця, звинуваченого в незаконному збагаченні, як стверджують журналісти. З 2016 по 2019 рік його судили за незконне збагачення.

За даними журналістського розслідування, Кулику належать дві квартири на 13-му поверсі Дипломат-холу загальною площею понад 400 кв м. Крім них, сім’я Кулика володіє двома гаражами й приміщенням на даху.

Площа цього приміщення, за документами, становить88 кв м, що підтверджує витяг із реєстру нерухомості. Це приміщення зареєстроване на співмешканку Кулика Ірину Німець. Утім, як видно з відео, площа приміщення на даху збільшилася в кілька разів.

За даними журналістів, в єдиному реєстрі документів Державної архітектурно-будівельної інспекції, що дають право на виконання підготовчих і будівельних робіт, інформація про дозвіл на будівництво на вул. Жилянській, 59 відсутня.

Нагадаємо, що добудову на будинку на Майдані нещодавно демонтували в присутності поліції. Після цього міська влада заявила, що перевірить відповідність нормам закону інших прибудов і надбудов у Києві.

маразм скандал курйоз київ будівництво

Знак гривні
Знак гривні