Ні капітуляції - сьогодні о 19:00 під Офісом Президента, проти відступу під виглядом розведення

Сьогодні почалося «розведення військ» на ділянках в Золотому, і найближчим часом почнеться в Петровському.


ООС оприлюднила деталі розведення (+ВІДЕО)

Є розбіжності в заявах представників влади, але, зважаючи на той факт, що відбувається засідання ТКГ у Мінську, стає очевидним, що відступ може початися з дня на день.

Заяви влади мають на меті розпорошити протестний потенціал та дезорієнтувати суспільство. Цьому передували пропагандистське шоу, яке на лінії розмежування влаштував Президент України, та масована інформаційна кампанія в ЗМІ.

В український медіа-простір зусиллями нашої влади внесена хибна думка, що українці "втомилися від війни" й готові на мир фактично на будь-яких умовах.

Сторінка події

Дії влади з «розведення військ» наразі подаються як вимушена реакція на «прохання народу», коли публічно очільники нашої держави проти капітуляції, проти здачі українських територій, але – «змушені» йти на поступки агресору, оскільки так «хоче народ України». При цьому, влада свідомо ігнорує той багатомільйонний голос українського народу, який каже своє #ні_капітуляції, виходячи на майдани українських міст. Влада ігнорує жертовний чин українських добровольців, які зараз знаходяться беззбройні на ділянці розведення і яких менше ніж добу тому обстрілював ворог.

Рух опору капітуляції попереджає владу про недопустимість будь-яких дій, які ставлять під загрозу суверенітет України, життя та безпеку її громадян, і застерігає від порушення Конституції України. За всі наслідки, які матимуть ці незаконні дії, будуть відповідати ті, хто ці рішення ухвалював і виконував.

Учасники акції прийдуть сьогодні о 19:00 до Офісу Президента України наголосити на тому, що:

Українське суспільство не підтримує «розведення» військ, яке все більше виглядає як відступ, без об’єктивних на те причин;

Рух опору капітуляції попереджає владу, що не можна ігнорувати думку більшості українських громадян та діяти всупереч національним інтересам.

І не забудьте сьогодні #ЖовтийСкотч

армія зеленський росія капітуляція агресія війна

Знак гривні
Знак гривні